My (weird) Love Story



mer7aba!!

Dah lama tak tulis apapun di site saya ni. You know la.. busyyyy...i will facing exams, 3 exams dalam 2 minggu, medical biochemistry, physiology and Integrated Module and hospital visits 3 times, tapi xpe-lah, sikit busy tapi manfaat besar untuk esok hari.. amiiin..

Yah, postingan ni bertema cintaaaaa!! hahaha? nape? terkejut? biasa saja?
O iya, maaf, kadang tulisan aku ni beraksen melayu-malaysia, kerana beberapa blogger sahabat saya adalah dari negeri tetangga :p.

yAH, CINTAAA... sesuatu yang pink, hampir semua remaja pernah merasakannya, kalo tidak... perlu kitorang pertanyakan keremajaannya, hehehe. Cintaaa.. disaat kita melupakan segalanya, mengingat si-dia, etc.. Ahhhh, kalian tahu-lah, aku xexpert dalam teori cinta, hihihi.
Tapi saya nak cerita kisah cintanya, yang menurut saya sendiri aneh...

Kelas X
Setiap balik dari sekolah, selalu saja ada wanita mengikutiku masuk kereta (tapi xikot masut kereta, hanya melihat dari balik pohon), padamulanya saya biarkan saja mungkin keretanya ada disebelah kereta saya, tapi akhirnya saya tersenyum setiap melihat dia dibelakang saya, selepas tu, beberapa hari kmudian kitorang berkenalan, kami saling mengenal, hanya sebatas kenal tapi tidak dekat secara emosional (bersahabat), we just friend, no more!!
One day, i opened her friendster profile, i read:
"AKU SEDANG JATUH CINTA KEPADA SEORANG LELAKI, DIA LAHIR DI SITUBONDO TANGGAL 3 MEI 1991"

OOoooowwwww... jelas sudah, itulah saya!!! tak seorang-pun di El Hekmah SHS punya identity macam tu kecuali saya, and im sure it must be ME!! (saya nggak ge'er lho)

Ahhh, who care about that >.<
Then someday, i received a letter from her.. love letter?? no.. its a poem, 2 poems inside the white envelope, i just smiled when i read that poems then i gave it to my mother, she also smiled. sampai sekarang puisi itu tetap tersimpan dalam cupboard ibuku, i think she's quite good poetry.. Day by day, she start to know that i can't accept her's love, then we just be friend.. till now...


The newest.
Baru saja terjadi, tapi kali ini seorang wanita dewasa, wanita yang mudah untuk jatuh cinta, setiap melihat pria,, yah, tampan, enerjik, etc (Ow, my head gonna bigger and bigger, hehehe), i know im handsome (HWAKAKAKAKAKAKAKAKKAK... astaghferullah, xleh sombong-lah XD ), dia agak malu untuk mengutarakan perasaannya, tapi dari tingkah lakunya sangat terbaca secara jelas bahwa dia memang menyukaiku.

One day, her best friend texted me, she told me that "someone-who-love-me" loved me, but shy to speak up", saya hanya tersenyum membaca sms tu, dia tanya, "so how?" saya jawab dia lagi "maaf", aku bermaksud menolak cintanya secara halus, once again, i can't accept it...

Hahahahaaha, thats my love story, i dont know how many girls will show her love to me... dalam post kali ni saya menceritakan 2 wanita, mungkin masih ada beberapa wanita lagi yang ingin cintanya terbalas oleh saya :p (berharap boleh-lah)..

Okay, back to indonesian language!!
Saya bukannya sombong atau apa dalam menghadapi 2 wanita tersebut, kebetulan semua wanita yang menyukai saya, saya sangat yakin adalah wanita baik-baik, tapi yang membuat saya terheran adalah kenapa dunia ini jadi terbalik, bukankah seharusnya pria-lah yang mengutarakan cintanya kepada sang pujaan hati?, klise memang.. Kalau memang wanita yang mengutarakan cintanya, dimanakah rasa malumu wahai wanita?? (jawablah dalam hati)

Saya adalah orang Indonesia keturunan Arab-Yaman, saya tidak merasa tampan atau apa, memang banyak wanita yang menyukai saya (bohong tu, banyak yg ilfil malah XD ), entah karena wajah saya (yg Masya Allah) atau kejayusan saya (baca: daripada dibilang jayus saya lebih suka dibilang o'on), bahkan teman2 ibu saya sudah ada yang menawarkan anak wanitanya kepada saya, tapi balasan saya hanya tersenyum. Abah saya juga ingin saya cepat-cepat menikah (saya benci hal ini), saya masih 19 tahun dan tahun depan kalau diberi umur panjang akan beranjak genap 20 tahun, apa jadinya kalau saya menikah pada umur 20 tahun?? bagi saya yang kuliah di kedokteran; nikah+kuliah= pusing, ribet, stres (ini menurut saya lho yaaaa...) dan jikalau saya nantinya menikah saya sudah berjanji pada diri saya sendiri kalau saya menikah, pernikahan itu diberlangsungkan setelah saya menjadi dokter, bekerja DAN saya memilih wanita yang sebangsa dengan saya, diapun harus berasal dari Saudi Arabia atau Mesir, dan saya juga mengikuti saran Abah saya, yaitu minimal 4 tahun lebih muda daripada saya, syukur2 dia juga mahasiswi kedokteran atau kedokteran gigi, heheh (bermimpi oleh dong!!) -> Syarat Wajib!!


ps: tulisan ni dibuat untuk memberi selamat kepada 2 orang kakak saya yang sudah bertunangan, Congratulations brothers!! Mohd. Basradah and Sulaiman Hejazi and plase du'a for my exams!! :)

Question from me!!

Remember, huh??

Rules:
1. Answer it by yourself
2. Do not lie to me
3. Answer the questions immediately, i don't accept pending answer
4. Answer all of the questions
5. You can ask me if the questions is unclear
6. Joking is very very very allowed (let's laugh)
7. The questioner (it's me) have a special privelege to adding or stopping asking questions to you, he'll tell you why if ask it
8. Before we start, we have to smile and relax
9. Pray besme Allah before i give you 1st question

Understand?
Any questions?
Ready, mate?

Do you have problem that made badmood now? or are thinking the problem now? Answer with YES or NO only [mental or social problem only, NOT physical or medical problem]

How could we meet? Do you still remember?

Tell me what're make you angry? badmood or sad?

Have you applied healthy lifestyle in our life? (doctor's instinct)

Who is Salih? crticize him! is he evil person? bad boy? flat person?

Do you know Salih's dislike?

What do you think about Salih?

Is Salih your best friend? or more than best friend?

Why do you listed him like that?

Do you love him as you listed before?

Explain by your own words, what's the meaning of friendship? (using dictionary is prohibited :p )

If Salih made you sad or angry because of misunderstanding oe he has something to do and leaving you for a looooooooooooong time. Will you forgive him? (explain it!)

If Salih is angry to you because of an unclear reason, what will you do? keep silent or what??

If Salih is leaving you and loss contact with you (don't reply your email, sms or whatever) for a looooong time and he doesn't care about you, what's your feeling about Salih? and what will you do?

If you want Salih for to do something or anything and he can't help you or he has business that impossible to leave it, what will you do?

What's your definition about "angry"?

How? if there's no Salih? (Assume he died 3 months ago)

Will you forgive Salih if Salih passed away?

What are you doing when you heard that Salih passed away since 3 months ago?



DONE!!

Its better if you don't know me deeper

Hahahaa, that sentence made my brother felt sooo curious, i realized it, but in that sentence there's a deep meaning (actually not, its just my own work to adding the meaning by my self).. the meaning iss...... just be my friends, and let others know that we're best friend and and let it flow as the dynamic of friendship.. you know my friend, in this life there are so many events that we don't realize between you and me, suddenly we can be a moody person, suddenly we can be a funny person, suddenly we can be a flat person (like this: -.- )

Hahaha, by writing this note made me remember my friends called me "MR.ANGRIER", yaaah i should be angrier in my college, but alhamdulillah my friends still love me and they knew my style, so there's no problem at all, they just stay away from me if my face like an evil (it means: BEWARE OF SALIH)... huuuu, forget it..

I'd like to make my freinds feeling curious about me, coz this habit made me happy, i like seeing my freinds face when they're confusing something and feeling curious about me, they always say "why?? why salih??" and i just said nothing and smiling up to them.. hehehe

WHOOOOOOOOOOOO.... i cant believe it, im 19 yo, and my feeling said like yesterday i graduated from my high school and now im here, in AUSM, the place for white coat person, serious person and the place for our mental is underspressuring, but its ok i can enjoy it so far. i'd like to say many thanks to AUSM, since i set down my feet in here i found so many changes in my life, my eyes is so opened widely and AUSM made me more mature day by day.. but the most important in my life after my family is FRIENDSHIP, i found the valuable mistery in here, in facebook, in MSN, in international ratio.. yaaah, friendship means everything.. one thing that i cant forget it from my brother is no friends = no life, i am absolutely 100% agree with him (oh why in some of the time he can be so wise?? )

Hey bro, if you read this post, its my reason why i always said "its better if u dont know me deeper" but dont worry you're very allowed to know me deeper, because that sentence just unimportant and useless too, so keep ask me what do you want to ask!!

تسلملي يا سليمان

XENO ~ NOTE

Today i have a biochemistry class, the topic is Xenobiotics Metabolism, Xeno means strange and biotic means something alive. simple but you must be carefull to implementating in medical life. Ok, forget the xonobiotics metabolism, this note a bit "xeno", u know, i mean a bit strange.. just read..

@ Physiology Gazebo, 9 November 2010, 15 PM

Im sitting here
With my friends
Do nothing...
Just writing this stuff and listening to the music
Unimportant, i knew
I dont know what should i do now
Once more, just listening my mp3 collections in my mobile phone
Sometime laughing with my friends because of the some funny topic

And in the gap of the time
I remembered with something i ever thought
My future...
My family...
My friends...
My life...
In this gloomy day, whic is situation i like
I also feeling so lonely (although beside me so many friends)
I dont know why...
But dont worry, its just for a while
I can smiling up again then.

I regreted many things
And i also ever failed in some aspects
But it's OK
Its really my fault and im sure it will be...

19.30 PM (in my own boat)
Best for me in next time

I miss my friends in فرقة العربية when i was 13
And i also miss my (almh) arabic teacher (Ida Royani) when i was 10

I have so many dreams, a big dremas
Maybe you think im only a dreamer
Yeah, u're right, u know, everything is happened start from the dreams...

For my best friends, thanks for accepted me as ur friend, im really happy having u all
No friends no life... (Thx SH)


ps: i dont know why i write this unimportant note MySpace

أنا مع أخي

عجز لساني عن الكلام و عجز قلمي عن الكتابة .لقد جعلتني أبكي و أذرف دمو عا كثيرة ولكنها كانت ملينة بالحب و الفرح

سليمان حجازي

نفسي تفهمني (again! :p )


حبيبي نفسي تفهمني انت قاصد تجنني
غيابك طال ولا مرسال في ليل البعد طمني
حبيبي نفسي تفهمني انت قاصد تجنني
غيابك طال ولا مرسال في ليل البعد طمني

جمالك حبي مو معقول بحسنك شو سحرت اقول
وبأيديك لو عذابي أريدك لو تعذبني
أريدك جنبي تحميني تفرحني تواسيني تقويني على الايام

حبيبي نفسي تفهمني انت قاصد تجنني
غيابك طال ولا مرسال في ليل البعد طمني

عيونك أجمل أشعاري
جنونك ضحكة نهاري
بدونك أكتوي بناري
ترى بعادك يدوبني
ترى بعادك يدوبني

يطول بغربتك ليلي
أذوق بفرقتك ويلي
حياتي جراح ولا برتاح
حبيبي وأنت هاجرني

أريدك جنبي تحميني تفرحني تواسيني تقويني على الايام

حبيبي نفسي تفهمني انت قاصد تجنني
غيابك طال ولا مرسال في ليل البعد طمني

أشوفك فارس أحلامي
تدواي بضحكة الآمي
تقول أشعار تطفي النار
بنظراتك بتسحرني
بنظراتك بتسحرني

حبيبي طول غيابك
أنا روحي على خسابك
عيوني فداك وأنا بهواك
وانت في روحي ذابحني

أريدك جنبي تحميني تفرحني تواسيني تقويني على الايام

حبيبي نفسي تفهمني انت قاصد تجنني
غيابك طال ولا مرسال في ليل البعد طمني

Janee Nahin denge Tujhe


We will not allow you to go away

Will not let you go

Whether God calls you

We are not going to be afraid of that god even

We are standing firmly in a way

Whether you hide your eyes from us (friends)

Or put any kind of force

We will not let you go away this way

We will not allow you to go away

Will not let you go

It (life) is the journey of two steps

Life is a small/short path

And how did you get stumbled in just one step

Listen to the talks of friends

The nights of sorrows will pass away

Why are you displeased with your friends

We will not allow you to go away

Will not let you go

What did your mother wrote in the letter

She said you to live forever

But you don't even lived for four moments

Match your eyes with your friends

Smile just for once

Wake up you freak, why are you teasing

We will not allow you to go away

Will not let you go