diantara masa study untuk exam esok hari


Ha?? ape ni?? dah buka postingan dari misz ella, adaSegmen : Aku blogger ! So What ??? dari Brother Ben.. xpelah, daripada pening kepalaku bpikir ujian tuk esok hari :p

Saya Shaleh Drehem, bisa ditulis Saleh jika korang nak tulis di kertas (apelah saleh ni -.- ), semasa HS dipanggil Sal, but saya lebih suka dipanggil Ale, hehehe, saya adalah medical student kat AUSM, im jobless, huhuhu (still studying). Live in Indonesia..

Sekarang, soal2:
Dunia blog?? aaaaa, simple buat saya, dnia dimana kitorang bebas berekspresi melalui tulisan, gambar, atau syair2 buatan kawan dan boleh berpendapat mengenai kejadi sekitar, hmmmm, tu je laa..

Perkara positif mengenai blog : Hobi menulis semakin terasah, emosi tersalurkan melalui tulisan

Perkara negatif kerana blog: Rajin blogwalking, sometimes wasting my study time T.T

Mencari nama/glamour dari blog?? TIDAK!! i made this blog for sharing m thoughts, sciences, my feeling, my poems, my song and others song, just for have fun!!


Banggakah saya jadi seorang Blogger?? Ofcourselah..

Hahahaha itmust be less than 00 words, who care, huh??
Yup, its time for study!! Bye2 :*


No comments: